Tajska 1. del – Chiang Mai

Potem, ko je v soboto malo pred 6. uro zjutraj Anja skoraj dobila zivcni zlom, naju je vendarle prisel iskat Bostjan (http://www.prevozi24.com/) in naju varno, predvsem pa hitro pripeljal v Munchen. Po napornem 10-urnem letu sva pristala v Bangkoku, od kjer sva takoj letela naprej v Chiang Mai. Na letaliscu sva preverila najboljse guesthouse, se odlocila za CM Blue House, nasla taksista in mu morala na zemljevidu pokazati, kam moramo, potem pa smo malo krizarili po centru Chiang Mai-ja, dokler se taksistu ni ponesrecilo in je nasel najin guesthouse. Dobila sva zadnjo sobo s king size bed-om, ogromnim Whirlpool-ovim hladilnikom (zal praznim) in televizorjem. Ker sva bila utrujena, sva skocila na kosilo (Bosko, jedla sva Pad Thai!) potem pa sla za nekaj ur spat. Ob 8ih sva ze kruzala po night marketu, jedla neke sladke ocvrtke, po okusu podobne palacinkam in pila cuden slan sok, ki se mu bova od zdaj naprej definitivno izogibala. Danes (ponedeljek) po zajtrku sva po silnem barantanju s taksistom dobila prevoz za 40B (cca. 1 evro) in cel dan prezivela v zivalskem vrtu. Imajo par pand, belega tigra, orangutana, koale in hipote. Mislila sva tudi na vas, zato sva se potrudila in malo cez 6. uro popoldne napisala teh nekaj vrstic, da boste vedeli, da sva ok in da maksimalno uzivava. Spodaj si poglejte nekaj slikic, napisite kak komentar in se beremo naslednjic!

Published On: October 8th, 2007Categories: Tajska 2007Tags:

Deli z ostalimi!

2 Comments

  1. Romana 09-10-2007 at 9:25 am - Reply

    Carsko, vidva samo spišita in opišita kako vama gre fotke bosta razkazala ko prideta nazaj. Aja hehe prvi dan na šihtu je ata Roland ratal lačen že mal pred deseto. Tak ti to je. Btw Uroš predstavitvena fotka v belem kostumu ti sede. Uživajta karseda, Roman

  2. Boštjan 09-10-2007 at 9:30 am - Reply

    Le glejta da bosta pojedla še kak Pad Thai in spila kak dober sokec, ki ne bo slan ampak z kakim dobrim okusom. Aja pa še kej po pošti pošljita da se bomo še mi posladkal :-) Ne zamudita dolgovratk…..k majo res dolge vratove….in spočijta si oči na riževih poljih. Uživajta!!!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.