Indonezija 1. del

Heeeej vsem!

Vidiva, da ste pridno spremljali blog, zelo sva se nasmejala vasim komentarjem, ampak je bil najin urnik res prevec premocno prenatrpan, da bi se javila prej.

Po pristanku v Dubaju in Kuala Lumpurju (Tomas, verjetno smo se za las zgresili!) smo koncno pristali v Jakarti, kjer sva takoj kupila letalsko karto za Kalimantan (Borneo) in prvo noc prespala v letaliskem hotelu. Zgodaj zjutraj smo poleteli proti Balikpapanu, kjer naju je na letaliscu pricakal najin vodic Rusdi z osebjem (sofer + kuhar). Cakala nas je adrenalinska voznja po Kalimantanskih cestah (za nase razmere je bila cesta KATASTROFALNA ne luknje, ampak kraterji, povprecna hitrost pa 30 km/h). Naslednje jutro smo se s kanujem po reki navzgor odpravili do raziskovalnega tabora sredi dzungle v nacionalnem parku Kutai, kjer smo preziveli 2 dni in 1 noc. Videli smo kar nekaj orangutanov, tudi samico z mladickom. Bilo je adrenalinsko, hkrati pa cudovito videti te velike opice v njihovem naravnem okolju, visoko v krosnjah dreves. Vec o najini avanturi po Kalimantanu v naslednjem javljanju.

Ursi vsa cast, da je pomirila zaskrbljeno ljudstvo, Suzana, upava, da hranis najinega e-kuzija, Damirja bom vsekakor sel poslikat, kako sopiha kot stara lokomotiva, v glavnem, kmalu napiseva kaj vec, vi pa pridno komentirajte dalje! Res je lepo, da se javljate v takem stevilu.

By |2016-11-22T19:16:08+00:00September 12th, 2008|Indonezija 2008|3 Comments

About the Author:

3 Comments

  1. Ursa 12-09-2008 at 7:44 pm - Reply

    🙂 no evo, pa smo jih dočakali! anja in uroš, a si vidva sploh lahko predstavljata mojo faco zdjle navsezgodaj zjutraj, se pripravljam za na siht, vidva pa o opicah in dzungli?!! blagor vama, ni kaj!!!! Äžuvajta se še naprej, javljajta se malo bolj pogosto (če se le da seveda), pa slikce! slikce!

  2. Romana 12-09-2008 at 7:45 pm - Reply

    Ja pa smo dočakali umazane čevlje! Točno to sliko smo želeli videti in ravno ta slika je že prodana v predprodaji. Ne moreš verjeti. Kako je s poroko na Baliju? Seveda čimprej pošlji te slike! Lepo se imejta še naprej in ne pozabita da sta na dopustu!

  3. Anonymous 12-09-2008 at 7:46 pm - Reply

    JA Anja kako je s poroko na Baliju? sej ves da ne sprasujem zase;) Uzivajta naprej maximalno, tukaj vaju čaka vse preveč civiliziran svet..pa pazita nase seveda!!papa

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.