Tole bo zadnje javljanje, kajti jutri zvecer letiva domov.

Vcerajsni dan sva prezivela v zivalskem vrtu. Vstopnina je bila smesno nizka, saj sva za oba skupaj placala slabega pol evra. Poleg vseh zivali, kot so sloni, zirafe, medvedi, ptice, tigri in levi, imajo tudi ogromno ogrado za primate.

Sprehodis se skozi pravo malo dzunglo, v kateri se skrivajo gorile in orangutani, imajo pa tudi vecje ograde, v katerih so manjse opice, kot so giboni in makaki. Kar nekaj casa sva prezivela pri orangutanih. Ko naju je radovedni samec zagledal, se je zagugal do sipe in naju potem opazoval, kot da je on prisel na obisk in ne obratno. Ves cas si je z roko delal senco nad ocmi, da naju je bolje videl. Imajo tudi tri ogromne gorilje samce, ki se prosto sprehajajo po svojem teritoriju. Ko te eden tak pogleda direktno v oci, je obcutek cudovit, a hrati tudi malo strasljiv.

Danes sva opravila se zadnje nakupe, Ursa taske so bolj shity roba, tako dobis nekaj drugega. Na posti sva tudi oddala kartice in mocno upava, da bodo letos prisle v Slovenijo. Vmes je bila tudi Katarinina, Milan, nisem pozabil. Jutri sledi pakiranje in kosilo v Pizza Hut-u, potem pa na letalisce in domov.

Se vidimo v ponedeljek.